Preview Mode Links will not work in preview mode

Oförnuft & Känsla med Sara Rönne och Jessica Clarén

Mar 21, 2020

Hur dyr blir Jessicas telefonräkning egentligen och hur tvättar man sig i en bidé? Och är det NU i Coronatider vi skaffar barn? Sara är dessutom på väg mot att bli heltidssjuk. Ja, här är livet just nu helt enkelt.


Feb 26, 2020

Trosor på vift och att inte vilja vara en j**** influencer. Och det här om att vara en träningsprofil utan att berätta om sin träning. Vi pratar om vad som irriterar, vad som skaver (och vad som är härligt).


Feb 13, 2020

Relationer i allmänhet och vänskap i synnerhet, det bästa och svåraste som finns. Vi diskuterar hur vi är som vänner och hur väl vi egentligen känner varandra och det där om att blotta allt. Om att bli bränd, om att gråta och om att våga vara ärlig.


Jan 29, 2020

"Prata om att leva utanför normen" beordrade ni och nu snackar vi i över en timma om det. Om vad normer är och vem som bestämmer det och hur det egentligen känns att kliva utanför dem. Och så pratar vi om skillnaden mellan sportbilder på killar och tjejer, om att jobba med träning och vilka normer vi utmanar...


Jan 14, 2020

Finns det någon tjej med ett okomplicerat förhållande till sin kropp? Vi snackar om kroppen kopplat till både hälsa och prestation och det oundvikliga och retar kanske upp någon på vägen.